I väntan på köparna- bildbomb 1 för dagen

Rullade mot stallet (eller ja, hem till Jenny där jag lämnade bilen men det är ju en helt irrelevant detalj i sammanhanget) strax efter halv tio i morse för att assistera Jenny i ponnysanering. Ska jag vara helt ärligt så skötte Jenny borstandet medan jag höll i kameran och väntade på fotomöjligheter.
Dessi är en väldigt fotogenisk liten varelse… och Jenny är visst lite blek så hennes ansikte råkade försvinna när jag drog upp kontrasten lite (läs: mycket).
Nya hemmet ligger inom besöksavstånd (si så där tio minuter en kvart bort med bil) men det är ju inte samma sak när ägarbytet är klart och gjort så jag passade på att knäppa lite ”sista” bilder på radarparet.
Den här ponnyn alltså…så mycket tokigheter som vi hittat på med henne, hon tycker verkligen inte att något är särskilt märkligt eller skrämmande för den delen.
Vi har hängt och vi har klängt … vi har sprungit bredvid och hoppat, löshoppat, busat och härjat och hon har bara varit så nöjd över att få vara med.
Nu får hon glädja en hel liten familj… och när dottern, som i dagsläget är tre och ett halvt, växer ur henne tar lillebror, som i dag är åtta veckor gammal, vid.
Men visst kommer hon att saknas – den lilla ponnyn med den stora personligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *