Alla skriver om Göteborg

Och här sitter jag i ett regnigt Örebro. Just typiskt men jag har inte råd med resa, entrébiljetter och hela faderullan just nu… får nöja mig med att titta på Världskuppshoppningen på TV på söndag, det är väl den biten jag absolut inte vill missa. Dagen började på crosstrainern – dags att skruva upp motståndet lite men det finns inte så många steg kvar … debatterar just nu om det är värt det att släpa ut Dessi i regnet för att bli blöt och eländig lagom innan hovis kommer och sen stå i ett kallt stall och kolla när hon skor innan jag kan ge mig ut och rida. Fast jag kan ju ta med mig en extra jacka så är det bara att byta till en torr och varm efter att första hästen fått sin motion.
Det är väl klart att ponnyn vill komma ut en sväng hon med. Lite regn har ju aldrig skadat… fast det är för bedrövligt jävla tråkigt när det är grått och blött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *