Promenad med Turboräserponnyn!

Det blev en långprommenad med Jenny och mini i vårsolen (jag är fortfarande helt till mig över det fantastiska i att vi fick sol igen! I love it!) – vi var ute i närmare två timmar och ponnyn sög nästan musten ur Jenny haha.
Inte den mest smickrande vinkeln – Dessi ser ut som ett förvuxet marsvin när hon i själva verket är rätt så slimmad och trevlig i kroppen just nu. Hon var riktigt seg till att börja med och tyckte att vi människor gick lite väl fort…
Det varade tills hon upptäckte att vi skulle gå en helt ny väg (för hennes del) – då blev hon plötsligt supertaggad och började preja Jenny i trav för att hon ville springa, Så himla söt den där lilla.
Springaspringaspringa… hon är ganska uthållig för sin ringa storlek men på vägen hem blev hon faktiskt lite trött. På torsdag är det min tur att aktivera henne…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *