Värdens bästa mini söker nytt hem!

Har du alltid drömt om en häftig liten körponny med en stor portion attityd? Jenny har tyvärr tvingats ta det tråkiga beslutet att lägga ut Dessi (även kallad mini) på annons – klicka på bilden för att läsa mer.
Även om hon inte mäter mer än 94 centimeter över marken kompenserar hon sin litenhet med sin stora personlighet. Hon tar verkligen allt med glimten i ögat och vill mer än gärna vara där det händer – när det händer.
Blir nog en lika bra kompis för vuxen såväl som barn – bara hon aktiveras och får hänga med. Hon är inte bara galet söt och snygg med sina rumpefläckar hon är dessutom (och det kan inte sägas för många gånger) en fantastisk liten häst.
På ett plan är det så himla sorgligt att tänka tanken att hon kommer att flytta… men jag vet att Jenny har haft dåligt samvete över att tiden inte räcker till och förhoppningsvis finns det någon där ute som har både tid och energi nog för att hålla igång den här lilla fröken. Kanske är det du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *