Det här med täckade hästar- hur söt är hon inte?

Det vräkte ned snö i går kväll och tanken var att Dessi skulle tömköras så Jenny ville ha täcke över selen. Men, eftersom att lilla fröken har en miljard små lerklumpar i maghåret efter att ha legat ned, så skippade vi hela idéen med tömkörningen för den här gången (kändes inget vidare att spänna gjorden runt skitig mage).
Hon fick på sig täcke i alla fall – ett halstäcke till och med, är det inte helt bedårande sött?
Hon ser ut som en liten ridhäst, påpälsad upp till öronen haha. Såhär såg hon ut när hon kom in från hagen:
Snöigt värre så det blev täcke på den lilla promenixen till ridhuset.
Don’t worry – hon joggade ett varv, brallade lite… sen plockade jag av täcket.
Kan i alla fall konstatera att Dessi äger minst lika många täcken som den genomsnittlige storhästen. Vi kanske får ta och köra en photoshoot i snön någon dag så får hon visa upp sin garderob. Vet att hon har ett himla snyggt turkost täcke som ännu ligger oanvänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *