Fredagsmys i ridhuset

Åh, vilken härlig kväll det blev trots att vi fick pulsa snö hela vägen till ridhuset och kom fram blöta, varma och svettiga till ett allt annat än tomt ridhus. Fyra ekipage var i rörelse där inne och Linus stissade genast upp sig så pass att vi övervägde att strunta i det hela.
Men det är ju för jäkla bra träning för honom att vara i ridhuset tillsammans med andra hästar så vi härdade ut, longerade liten pricking ponny och fick det filmat. Sen hoppade jag upp i sadeln och provkörde herr ridtravare.
Är lite för trött för att skriva något vettigt just nu men kan säga så mycket som att Linus har potential att bli en riktigt trevlig ridhäst! Har en drös med bilder och även lite film som jag tänkte försöka fixa till i morgon. Nu måste jag tyvärr ta och sova, väckarklockan ringer tidigt imorgon för då bär det av på äventyr med Marie!
Passade på att tvinga upp Jenny i sadeln en sväng när jag ridit klart och drillade henne lite. Hon måste våga korta tyglarna och inte vara rädd att driva på honom. Kände mig riktigt pedagogisk där ett tag, haha. Men nu blir det att nanna kudde ett par timmar – god natt där ute i stugorna och ha en fin helg nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *