Dagens grej of the day

Ännu en julklapp från 2010 och en lika gammal bild:
Då var håret mörkt, nu är det rött. Jag ser dock fortfarande ut som en gumma med tuben på plats men vad gör det, den håller öronen och nacken varma och det behövs såhär års!
Julklappen kom från ägaren till den här snyggingen – Skälles Valentino (det är jag som rider på bilden). Åse och Valle stod i samma stall som Heddan hösten 2010 och sommaren 2012 – när jag hade med mig Garre till Västerås i tre månader – stod vi i samma stall.
Det är en tjusig ponnyhäst! Åse, Valle, Garre och jag hade väldigt trevligt och kul den sommaren! Dessutom fick jag mycket bra hjälp av Åse när det gällde Garre och det kändes verkligen att han växte oerhört mycket på de få månaderna.
Ännu ett par jag hoppas få tillfälle att besöka snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *