Ändrade planer

Nähäpp, det blir visst inget Ullared till helgen trots allt. Sjukdom och pengasparande (alltså Josse – tänker man inte på sånt innan? haha) gör att sällskapet valde att avboka.
Det gör inte mig så himla mycket om jag ska vara ärlig. Den där bussresan var inte direkt årets höjdpunkt men det hade ju varit kul att umgås lite med brudarna och botanisera i hästavdelningen. Dessutom hade jag lovat att handla med lite grejer som är betydligt billigare där borta än här hemma. Men sånt är livet, det blir inte alltid som man tänkt sig. Så i stället för en jäkla massa timmar på en buss så blir det lite shopping på hemmaplan med lillasyster, middag och bio.
Och Pebban får komma ut på tur på lördag förmiddag och vila på söndag (istället för tvärtom).
Visst är hon charmig när hon surar till på de andra hästarna för att de omringar mig? Hihi. På tal om Pebs så ska jag ta och bege mig mot stallet nu – solen skiner från klarblå himmel och det är plusgrader ute – blir inte mycket bättre! Och när Pebs fått sin dos motion bär det av mot Hovsta för att släpa ut den grå en sväng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *