Det här kan väl inte kallas NH?

Seriöst. Vad håller människan på med och hur ser hästen ut?!
Haha, Pollan slog på bromsen i dag och tyckte inte att hon skulle behöva gå längre. Synd för henne att människan i andra änden av snöret hade andra planer. Det är fruktansvärt att se hur den stackars hästens rättigheter kränks på det här viset. Att tvingas komma in från hagen för nödvändig hovvård och lite tvångsgosande är något som varje häst borde skonas ifrån.
Märkligt nog, som Jenny konstaterade, verkade damen tycka att själva gosandet inte alls var så himla farligt trots allt!
Hon verkar finna sig rätt bra i lösdriftslivet även om hon var lite tveksam till att gå ut ur boxen som Jenny använde för att vända henne (Polly har lite större svängradie än stallgången…). Det är klart att det är en omställning att bo ute dygnet runt från att ha bott ombonad och inomhus större delen av dygnet (och ännu mer innevistelse vid dåligt väder). Men lite frisk luft och stora ytor att röra sig på har ju aldrig skadat och blir vädret för tråkigt har de den halmade ligghallen att tillgå. (Ska skärpa till mig och skriva Pollypresentation också här snart!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *