Ibland blir det inte som man tänkt sig

Nej, ibland går just inget enligt planerna. Som tur är så är det inte så där galet ofta det går utför men det blir gärna någon slags snöbollseffekt och har den börjat rulla så tar det stopp i en blöt pöl mot ett träd någonstans längst ned i backen. Den här veckan är inte riktigt där än… jag känner hur snöbollen rullar och växer sig större och större. Från ett inställt (flyttat) ridpass till tre. I morgon missar jag bomgruppen med Souri – det är nog det som känns mest typiskt just nu. Fast samvetet när det gäller Pebban gnager i bakhuvudet. Även om jag verkar ta det hela med ro (vad vinner man på att stressa upp sig över saker man ändå inte har någon kontroll över?) så känns det jobbigt. Det är nog bara hjärnspöken och rastlöshet nu när jag känner mig lite bättre men den här veckan känns oändligt lång och då är vi inte ens halvvägs, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *