Det går bra nu…

Alltså, haha. Ska man skratta eller gråta? Det räcker inte med att jag är krasslig (damned you bihålor) utan då kinkar bilen ihop totalt för att det råkade bli lite kallare väder?! Det har hänt förut men det finns inget mönster… den kan starta glatt vid -15 för att inte alls vilja starta vid -2. Det är kul med bilar. Lite tur är det väl ändå att jag har en mekaniker till far och en mycket bilintresserad lillebror …när de slår sina huvuden ihop brukar det mesta lösa sig. Men det hjälper ju inte i dag direkt – det blir ingen ridning för min del. Pebs står ju nära nog så att jag skulle kunna cykla men hur smart är det att ge sig ut och cykla två mil när jag precis spenderat två dagar i sängläge för att jag är sjuk?
Jag väljer att skratta – vad ska man annars göra, det blir inte bättre än såhär.
Som sagt – det är tur att de finns de som har lite bättre koll på det här med bilar i familjen än jag. Min lösning är oftast att drämma till instrumentbrädan och det funkar ju sällan. En gång har bilen visserligen startat när jag slog den men det var nog snarare en ren slump att det hände just då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *