Ännu en sjukdag…

Jag var frestad att trotsa hälsan och ge mig ut på en tur med Pebban som planerat. Men jag har ju faktiskt bara gett kroppen en vilodag och även om jag mår något bättre i dag så är jag fortfarande sjuk. Bättre då att ta det lugnt en dag till så att jag orkar med resten av veckan. Kroppen värker inte längre men den är trött… Jag tror att jag har lokaliserat problemet – det är självklart bihålorna som spökar, igen. Det är något jag borde ta tag i men jag vill inte. Ni vet väl vad de gör för att lösa problemet med återkommande bihåleinflammationer? De beror ju på att det är för trångt i bihålorna (hålrummen över/under ögonen som sitter ihop med näsan och som lätt blir igentäppta när man vid förkylning blir snuvig) så för att hjälpa kroppen går man in och gör passagerna till hålrummen större. Det kommer aldrig hända om jag så ska leva på kortisonspray i resten av mina dagar. Kalla mig mes men jag vill inte.
Finaste lilla Pebs. Jag har omstrukturerat schemat lite så hon får sina fyra dagar den här veckan. För imorgon är jag frisk igen och så är det med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *