Filmer från gårdagens hoppning

Alltså, haha… det är tur att jag är sjuk och svag som bara den i kroppen annars hade jag skämts för gårdagens prestationer – vi hade ju inget tempo överhuvudtaget.
Det är knappt så att vi har styrfart ens. Efter sista språnget på filmen var jag alldeles yr i huvudet, haha , men där hade vi i alla fall lite bättre tempo så efter det gav jag upp och Eila fick ta några språng i stället.
Lite skillnad i tempo va? Han kan ju Souri men det kommer inte gratis…
Vi får jobba lite på tempot – men som jag skrev igår, allt går lite lättare om man är frisk. Jag tcker ändå, om jag ska försöka låta bli att vara allt för självkritiskt, att vi fick till några hyfsade språng – men att det hade gått ännu bättre om vi haft lite mer tryck och tempo.
Det var i alla fall himla fint att Eila tyckte det var ok att ta några lite högre språng med Souri så fick jag se det med. Har ju sett filmer när han hoppar men det är lite skillnad att se det live. Nu måste jag skärpa till mig och dels bli frisk (för jag har inte tid att vara sjuk nu… har ni hört den förut? haha) och dels galoppera på betydligt bättre på långsidorna… Frösvidal har ju större ridhus än det förra stallet så det finns utrymme att bränna på lite, som Eila så fint demonstrerade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *