En häst i min smak

Eftersom att jag är krasslig blev det hästbyte igår. Eila hoppade upp på Souri för att ta några skutt medan jag skrittade lite på Java efter att Jennie insisterat att jag skulle skritta henne uppsuttet (och jag är inte den som är den).
Jag kanske får erkänna att jag är lite svag för explosiva rödingar… när Eila hade hoppat klart ropade Jennie att jag skulle prova hoppa Java, bara över en upphöjd bom. Kan jag väl, sa jag för att sekunden senare mumla ur mig nått om att jag kanske behövde lära känna damen lite först… men Jennie är Jennie och det var bara att göra det bästa av situationen. Java är alltså superkänslig och gillar inte att man tar henne i munnen i onödan. Det är lite som en större version av Pebban men extremt mycket känsligare (och då är Pebban jättekänslig och mjuk och fin så ni kan ju tänka er…). En väldigt intressant upplevelse och en mycket trevlig och rolig liten häst! Och Eila är fantastiskt duktig som trots allt får det att se enkelt och okomplicerat ut när det är långt ifrån verkligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *