Några skutt blev det i alla fall

Åh, Lina hade åkt ut till stallet tidigt och mockat och fixat allt innan jag kom dit och när hon hörde att jag var krasslig red hon fram Souri och körde lite bom och hoppövningar (de var jätteduktiga! om Lina ok:ar kan ni kanske få se en liten film också längre fram) innan jag hoppade upp.
Det var nog en himla tur det för annars hade jag väl ramlat ihop i en liten hög. Har verkligen ingen ork och kroppen värker och känns så galet trött …
Så jag ska ta och lyssna på min kropp (för en gångs skull – svårt att ignorera den nu) och krypa i säng. Ni får hålla till godo med ett klipp på galoppbommarna vi red innan det var dags att skutta – tyckte att musiken var passande – den går i undertempo precis som jag och Souri. Det var verkligen inte min dag i dag men vi fick till ett bra språng i alla fall och det får jag väl vara nöjd med! (Det viktiga är att fokusera på det bra och inte fastna på det mindre bra, träna, träna och träna mer så blir det bättre och bättre – en frisk kropp ger även det bättre förutsättningar). I morgon stannar jag nedbäddad i sängen så då blir det inlägg om både det ena och andra – och självklart film från de skutt vi tog idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *