Det blir en fullspäckad vecka

Självklart är hälsan inte riktigt på topp – men det var ju ett tag sedan den var det känns det som. Allt vore så mycket enklare om jag bara fick bli sjuk på riktigt. Och ligga sjuk ett par dagar och sen är det bra med det. Istället för att känna mig krasslig och trött mest hela tiden. Nåja, veckan som kommer då …
Måndag – ev promenad med Cariño (eller vilodag (för mig alltså), vi får se)
Tisdag – Lugn skogstur med Pebs
Onsdag – ev. klättra med Pebs, uteritt med Souri
Torsdag – bomgrupp med Souri, lite längre uteritt med Pebs
Fredag – stötvågsbehandling för Cariño, ev. promenad
Lördag – uteritt med Pebs
Söndag – ruída Souri
Det får bli en fyradagars vecka för Pebban. Har tänkt varva så att ena veckan går hon fem och andra fyra. Det blev lite många pass med Souri den här veckan eftersom att det öppnades upp en plats i bomgruppen. När jag tittar på veckan såhär känns det inte så mycket men jag är så galet trött att jag inte vet hur jag ska orka med allt, haha. Fick i alla fall en burk D-vitaminer av min snälla mor så nu har jag börjat ta såna så får vi se om det hjälper lite. Skärpte till mig med frukosten också och åt två ägg – jag måste bli bättre på att få i mig tillräckligt med protein. Har slarvat lite väl mycket och det känns i kroppen – träningsvärk fast att jag inte borde ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *