Det blir en sväng till Ullared med brudarna

Hello Gekås hästavdelning – long time no see.
Det var närmare bestämt två år sedan sist… och den gången sa jag att jag aldrig skulle göra om den resan igen. Hoppsan. Men hästavdelningen lockar så nu får det bli en sväng om precis två veckor i dag. Speciellt de fleecefodrade ridbyxorna! Och så är det ju trevligt att komma iväg lite med Maria och Josse och ta en hästfri dag (blir inte så många av dem just nu men jag klagar inte. Hade jag inte haft hästarna så hade jag förmodligen gått i ide för resten av vintern). Sist kom jag bland annat hem med en snygg och varm jacka:
Mycket nöjd med den fortfarande – hel och hållen och lika varm och skön nu som då.
Jag är ingen storshoppare sådär men tycker ändå att det är kul att botanisera bland hyllorna och kanske snubbla över riktiga fynd. Är tyvärr lite väl praktisk och rationell – fast det är ju bra för plånboken – så räkna inte med att jag går wild and crazy direkt. Har lite önskemål om saker att köpa med – ridbyxor och blingade boots till exempel.
Bästa köpet ever – mina hello kitty pyjamas byxor, haha. Två par fick det bli och det var självklart att ett par fick hänga med när jag flyttade till Bryssel. Jag älskar att mysa runt i bekväma kläder när jag är hemma för dagen och inte ska iväg nått mer. Vi får se vad som hänger med hem den här gången… förhoppningsvis hittar jag lite julklappar när jag ändå är i farten. Det är synd att familjen inte är hästintresserad annars kunde jag ju ha jagat klappar på hästavdelningen haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *