Två år av frihet!

I dag är en bra dag i historien om Evelinas liv. Det är nämligen dagen jag äntligen tog mitt körkort för två år sedan. Volvon och jag har överlevt prövoperioden, hållit oss på vägen och skött oss under våra äventyr.
Det blev en väldigt dyr bit plast men så galet värt det i slutändan. Utan körkortet och bilen skulle det inte fungera att rida de hästar jag rider (Pebban bor visserligen på cyckelavstånd men de andra två står lite längre bort) och jag hade inte fått jobba som jag gjort under de senaste åren.
Pärlan. Den finaste presenten jag fått i hela mitt liv! Den i kombination med min väldigt dyra lilla bit plast gör oss oslagbara! Frihet i ett litet rosa plastkort. Tekniknörd som jag är så är ändå körkortet och volvon mina två käraste ägodelar (sen har vi smartphonen, kameran och datorn på delad tredje plats). Men nu är det dags att bege mig mot stall nummer ett för dagen och ta en promenad i det fuktiga, grådaskiga och smått regniga vädret. Vi kan ju hoppas att det ger sig lagom tills jag ska upp i sadeln om inte innan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *