Inte så värst high- tec här

Jag jobbar på det där med att fixa drop-down menyerna, det är kontakt och hästarnas sida som fortfarande måste fixas och det kommer under morgondagen! Då har jag, hör och häpna, faktiskt en lite lugnare dag inplanerad. Pebs ska som sagt få vila lite efter att ha gått fyra dagar på rad (mer än så vill jag inte att hon ska gå) så i morgon blir det faktiskt ”bara” en promenad med unghingsten himself.
Det är alltså Cariño jag ska promenera med. Fem år gammal och kastrerad sedan länge men den detaljen verkar han helt ha missat själv (han kanske inte fick meddelandet? hihi). Det blir bra att komma igång att gå med honom och att tömköra lite – man har ju alltid igen det man gjort på marken sen när det är dags att hoppa upp i sadeln igen. Och vi har ju haft våra diskussioner och han har testat och haft sig under tiden jag känt honom så jag ser det bara som positivt att vi får en chans att etablera lite basala ”ground rules” om vad som är ok eller inte. Det är en himla trevlig häst att rida och jag tror att han kommer bli himla trevlig att ha att göra med när han fått mogna lite… just nu är det väldigt mycket unghäst över honom  – och det är klart, han är ung och det måste han få vara men under kontrollerade former i umgänge med tvåbeningar. Vi är lite känsligare än hans fyrbenta vänner ute i hagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *