En liten rymmarponny!

Understimulerad? Nja, sällskapssjuk? Jomen visst. Det spelar inte så himla stor roll hur mycket Dessi aktiveras hon vill vara med ändå, helst överallt och hela tiden. Nu duger det inte att vi snor delar av hennes flock så hon knatar bestämt med till grindhålet och finular på hur hon bäst ska smita ut (snabb som tusan är hon också och så liten att det är svårt att parera och stå i vägen). I dag lyckades vi hålla henne kvar i hagen men hon var inte nöjd och galopperade längst staketet när vi gick mot stallet. Medan vi gjorde i ordning hästarna utbrister Jenny plötsligt ”men vad i helvete…jag vet inte om du ser vad jag ser” och så satte hon iväg.
Busted – och bums ut i hagen igen.
De är ju för roliga de där små. Det är inte så att hon drar ut ur hagen för att sticka på äventyr eller nått heller utan hon vill bara hänga med. Vi tvåbeningar är ju hennes andra flock och vi brukar ju hitta på kul grejer och så får man godis. Konstigt att ponnyn tycker det är kul att komma ut på äventyr?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *