Ett härligt gäng i stallet & bloggtips!

För ett par dagar sedan skrev Karin ett så rart blogginlägg där hon nämnde alla vi som rider och rör oss på Linneberg gård. Det inlägget hittar ni här eller så går ni in på www.karinwinge.blogg.se och läser även hennes andra inlägg som är både genomtänkta, intressanta och vettiga!
Karin har tre hästar på gården och bor i det vita lilla huset som ibland syns på bilder av hästarna. Hon rider även några av Ciccis hästar och har ridit in Pebban, som jag rider nu, och ett par till av hästarna på gården. I dag våldgästade vi Karin i hennes söta lilla hus – det var nämligen dags för avramlingstårta, och hör och häpna, den blev godkänd!
Så pass godkänd att jag visst gärna får ramla av fler gånger, men jag tror att jag ska försöka låta bli. Det är så himla onödigt att dratta i backen känner jag – även om det innebär tårta! Sju glada ryttare och så Ciccis familj lyckades vi klämma in i Karins kök. Himla trevligt att vi faktiskt blev så många.
Cicci i egen hög person. Hästägare, chef över gården och den som ser till att det händer grejer. Alltid på bra humör även om hon är krasslig och har det körigt. Det är alltid trevligt att komma ut till Linneberg – för människorna lika mycket som för hästarna! Nu håller vi tummarna för att Jenny lyckas glida av Linus i ett obevakat ögonblick och drattar i backen, utan att slå sig så klart. Så blir det … tårta, tårta. (Ett mantra Jenny annars brukar mässa när hon hoppas att jag ska ramla av, haha. Jag har det på video – det finns bevis….!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *