Hur man inte skall hoppa en oxer- en stilstudie

Den här dagen bjöd ju inte på några hästar (även om Lina och Souri förmodligen är på väg mot nya stallet i skrivande stund) så jag tänkte att det var dags att bjuda lite på mig själv. Jag har ju inte ridit Souri så himla många gånger och tredje gången jag red honom (förra måndagen) smällde Lina upp en oxer för att jag skulle få skutta lite.
Vi kom ju över men så var jag lite överambitiös och stod lite väl fint över hindret och fick lite påskjut av Souri där i landningen… det var himla nära att det blev tårta där alltså, haha.
Och så filmen då …
Yes, jag vet att jag tappar tyglarna över hindret det är nått att jobba på.
Det tog sig framåt slutet (om vi bortser från de förbenade tyglarna och tempot/trycket då).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *