Aj aj- inte en särskilt god morgon

Är det månne en förkylning på gång? Eller bara nackspärr och allergi? Vad vet jag, jag är ingen läkare men idag känns kroppen lite trasig och tråkig. Nacken värker från huvudet långt ned i skulderbladet/sidan – det kanske är dags att börja rida med halskrage och skapa en ny trend? Eller så behöver jag bara ta mig samman och gå till en sjukgymnast som kan få ordning på mina problem axlar. Vi är ju så duktiga på att ta hand om våra fyrbenta vänner, varför gäller inte detsamma för oss själva? Vi ryttare bara skakar det av oss och fortsätter men skulle hästen kännas ojämn eller ömma någonstans så ringer vi ut än den ena än den andra för att komma och kika, klämma, korrigera och behandla. Någon som har lust att spruta min nacke så får vi se om det går över? Hihi.
Sömn brukar hjälpa mot det mesta men min nacke var ju inte så pigg på att låta mig sova inatt så jag tänkte ge det ett nytt försök efter ett par värktabletter och hoppas på det bästa. Så, godnatt igen då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *