Två idioter & en ponny!

Åh, herregud. Vem behöver ett gym när man kan bränna energi och bygga kondition tillsammans med en liten ponny?! Eftersom att Dessi(malen) är så liten som hon är och inte kan ridas annat än av pygmeér (eller barn dårå) får vi bli lite kreativa när det gäller att motionera henne! För en liten ponny behöver även den fantasi och variation – och en någorlunda uttänkt träningsplan.
Så efter ett par veckors rid-dater med Alva och promenader med oss tvåbeningar tyckte vi att mini kanske skulle få lite variation i vardagen. Det var alltså dags för ponny-hoppning! Men frågan är ju vem som fick anstränga sig mest, den i andra änden snöret (som Jenny på bilden ovan) eller ponnyn som med minimal ansträngning och fart skuttade över hindrena?
Men huvudsaken är ju att man har roligt och Dessi tar hoppning på största allvar! Hennes minimala små öron är slickade bakåt i koncentration.
Alltså, min devis brukar vara ”huvudsaken är att man ser snygg ut när man gör bort sig” men jag vinner väl inga snygghetspoäng på den bilden haha, men det bjuder jag på!
Självklart finns det film på eländet också men den kommer lite senare, tar ett litet tag att pilla ihop klippen och ladda upp dem. Uppkopplingen här ute är inte direkt världsbäst men så är det när man bor på landsbyggden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *