Så kom det en spontan galopp

Pebban alltså, vilken himla go liten tjej den hästen är. Fortsätter jag berömma henne på det här viset så kommer hon väl explodera snart men det är verkligen en härlig liten häst det går inte att komma ifrån.
Idag hade vi sällskap av Jenny, Terese och Eldas igen, den här gången med Eldas framför vagn.
Pebban har ju inte så långa ben så när vi skulle trava på sandbanan tyckte hon att Eldas var lite för snabb så helt plötsligt rullade hon över i galopp (där fick jag för att jag sagt att nej men Pebban kan kännas pigg men hon skulle aldrig galoppera om jag inte bad om det…). Galoppen på filmen bad jag dock om, då hade vi hamnat efter lite när Pebban slog på bromsen mitt i en jättevattenpöl – men vi tog oss ju i den – och igenom den – i alla fall!
Det blev en härlig tur med gott om trav i solskenet. Hoppade av, som vanligt, en 15-20 minuter från stallet och promenerade bredvid en ganska trött men mycket nöjd liten häst som fick ett extra äpple när vi kom tillbaka till stallet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *