Ponnyhoppning & uteritt på dagens schema

Käkar rostat bröd med ost och sylt i sängen och lyssnar på ljudboken The wheel of time som enligt lillasyster kan vara den bästa bok hon lyssnat på. Ska strax byta om och ge mig av mot stallet.
Först ut är en promenad med mini bort till en hoppbana som byggts upp i skogen. Det var ett tag sedan hon fick hoppa lite så det är på tiden – även om vi får springa bredvid, det är ju bara bra så får vi lite motion vi med! Kommer bilder och liten film från det äventyret ikväll. Efter att vi motionerat mini är det dags för en tur med Pebban. Terese ska köra Eldas så vi tar sällskap och ger oss ut på lite nya vägar (för mig). Hoppas att de mörka grå molnen blåser åt andra hållet och inte kommer hit. Tycker att det har regnat så det räcker och blir över för resten av hösten nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *