Ponnyhoppning- Filmerna!

Här är vi superseriösa så när jag utlovar film ja, då kommer det film. Först ut har vi bangång med ponny på släp. Speedade upp bitar av den lite för det tog oss närmare fem minuter att knata från början till slut, visserligen med en del stopp för att lägga upp bommar till hinder.
Jag som känner ponnyn i fråga tycker såklart att det är ett måste att kika på den här lilla filmsnutten. Men är ni inte så intresserade av att kika på ponnyrumpa och hinderbygge i 2-3 minuter så kan ni ju skippa den och kika på nästa film där vi hoppar, alla tre. Min jacka var ju sådär lyckad att springa i… fickorna fulla med godis och mobil m.m och så springa och hoppa då skumpar det lite…
Vi hade ju roligt i alla fall och ponnyn fick komma ut och göra nått nytt och se nya miljöer, alltid bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *