En blåsig ridtur i trevligt sällskap(+vlogg)

Det blåste visst lite ute idag, sådär lagom men vi höll oss till planen och gav oss iväg mot sandbanan. Eftersom att vi hade mini med igår blev det nästan bara skritt så idag tyckte jag att Pebban behövde få sträcka lite på benen och trava av sig lite. Vi hade sån tur att vi fick sällskap, idag igen!
Det känns ju lite småmärkligt att sitta och prata för mig själv när jag är ute med andra men jag vänjer mig väl. Tycker det är trevligt med korta video-inlägg bara för att bryta av lite mot det skriftliga berättandet.
Ljudkvalitén är lite sådär eftersom att det blåste så jäkligt men, men. Pebban hamnade lite på efterkälken och tog saken i egna händer och travade ikapp de andra två. Hon är så himla cool. Det blev en härlig tur med en hel del trav och en lagom lång galopp där hon nöjt rullade på i ett behagligt tempo.
Det blev spontant bettbyte idag då Jenny hämtat en sadel och fick med ett par träns inklusive bett. Mätte och kollade och kom fram till att det ena bettet borde funka på Pebban så att vi kunde använda tränset som Terese plockat ihop. Från att ha slängt och härjat med huvudet under gårdagens tur till lugn och nöjd häst idag. Det verkar som att det här bettet låg bättre i mun hos lilla fröken! Annat nytt för idag var martingalen som fick hänga med eftersom att hon gärna kastar upp huvudet om hon blir lite spänd och stressad. Och det är med huvudet bänglandes uppe i det blå som jag upplever att hon knäpper av och slutar lyssna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *