Dags för second breakfast

Det blev visst lite bråttom i morse, trots allt. Det är ju såååå ovanligt att jag inte kan ta mig iväg i god tid när det gäller tidig morgon haha. Upptäckte precis när jag skulle åka att jag hade halva stallet under naglarna så jag var såklart tvungen att åtgärda det innan jag kunde åka, sen ville katterna ha mat och vips så fick det bli en naturdietbar bakom ratten medan Volvon och jag rullade mot Hallsberg. Enkla lösningar och snabb energi är bra grejer! Men inombords önskar jag att jag var lite mer åt det hållet att jag steg upp en timme för tidigt och åt frukost i lugn och ro medan jag läste lite i senaste boken i högen. Det är bara att acceptera att det nog aldrig någonsin kommer att vara jag.
Fick med en goodiebag hem från intervjun – som förövrigt kändes rätt så bra. Vi var ingen större grupp, en representant för företaget och en från reklambyrå som jobbat mycket med företaget i fråga och så jag och två andra potentiellt blivande anställda. Kändes rätt avslappnat och bra faktiskt. Nu är det bara att vänta och se. De ville i alla fall påbörja ett eventuellt samarbete snarast så svar kommer inom den närmaste tiden. Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta i rena Hobbit-stilen av dagens andra frukost innan det är dags att svida om och motionera en häst och en liten ponny! Blir det enligt planerna så kan ni se fram emot lite film i eftermiddag/kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *