Snart dags för en sväng till stallet

Lite roligare väder idag, även om det blåser lika mycket som igår, så skiner solen i alla fall. Klass ett varning här i krokarna, i eftermiddag/kväll drar stormbyar in. Precis som varenda höst under de senaste åren, det är knappast en överaskning. Men jag antar att kvällstidningarna inte har något bättre att skriva om. Har de riktig tur så bidrar stormen till olycka och elände, det är bra för försäljningen av lösnummer. Men nu ska vi inte vara så cyniska. Det är dags att svida om från pyjamasbrallor till ridbyxor och övriga ridkläder och åka mot stallet för en tur på Pebban. Jenny och mini hänger med så får de lite motion också.
Släpar med kameran så får vi se om det blir några bilder. Ska i alla fall knäppa några på det western-träns som Terese blingade lite åt Pebban så ni får se hur det blev. Pebban har ju inget eget träns just nu utan samsas med Maya eller Manny men nu ska Jenny plocka med ett tredelat bett i Pebbans storlek så ska hon få ett eget träns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *