Hästpresentation- Linus Wingboons

Linus, Linus. Ännu en ny bekant för mig såväl som för Linnebergs Gård. Linus Wingboons är en sexårig varmblodsvalack på cirka 1.60 (vi mätte med tumstock och vinkeljärn) som inte riktigt tyckte att det här med att trava fort var hans grej.
Istället för korvfabriken hamnade han alltså på lösdriften med Dessi, Pebban och resten av gänget. Det är alltså Jenny som varit i farten och plockat hem ännu en räddningsponny (Dessi riskerade visserligen inte att bli hundmat men ändå).
En väldigt trevlig och lugn häst, trots rykten om motsatsen. Det verkar som att han trivs bra med lösdriftsliv och har hittat lite harmoni i livet. Nu ska ha bli skogsmulle häst (eller ja, westernponny säger Jenny så vi får väl se vad som händer där) och bara han fått bygga lite ridhästmuskler så blir det lite uteritter i sällskap med Pebban och mig. Sen till våren (åh, det är så långt dit, haha) ska jag visst få nöjet att hoppa in den här lilla krabaten. Det ska bli hur kul som helst.
Visst är han väl för himla fin?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *