Ingen ridning i dag

Nej, blir det ingen ridning för min del idag, jag har ridit mina sju pass för veckan redan. Känner att jag börjar bli starkare och orkar mer men ridhuspassen med Souri känns i kroppen även om jag faktiskt inte har någon direkt träningsvärk idag. Till veckan är det dags för Souri att flytta till nya stallet så då blir det ingen ridning för min del (skulle ha ridit på tisdag men det blev inte så på grund av diverse omständigheter som jag inte ska älta eller reta upp mig över – hästfolk, ibland undrar jag vad felet är?) eftersom att Lina ska träna hela helgen efter flytten.
Men Pebban ska ju ridas så nästa vecka kniper jag henne för mig själv och siktar på fem pass ute i skog och mark -och kanske lite vattenpölsträning med väl spänd sadelgjord? Jag är ganska duktig när det gäller att lära mig av mina misstag och att dunsa i backen för att jag inte dragit åt gjorden ordentligt är nog en av de dummaste avramlingarna jag gjort i vuxen ålder.
Idag blir det häst och kanske även ponnyprommenad med Jenny, lillasyster och Terese som ska upp i sadeln på Eldas igen!
Dessutom blir det lite sadelprovning för att se om Clabbes gamla syntetsadel ligger bra på Linus. Kameran hänger med så det blir ett inlägg med lite bilder senare i eftermiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *