Hur svårt kan det vara? (Någon som vill ha en bok förresten?)

Jag tänker lite såhär att om den här boken faktiskt tryckts och publicerats så borde jag kunna trolla ihop något betydligt mer substantiellt och läsvärt själv. Det borde faktiskt vem som helst klara av vid närmare eftertanke.

Jag vet inte om jag gör världen en tjänst, eller en otjänst. Men jag tänkte skänka bort den här fantastiskt pinsamma historien om en rik bortskämd tjej och hennes, självklart totalt livsfarliga hingst och krångliga relation till en butter och folkskygg tränare. Försten som kommenterar inlägget får den (bor du inte i Örebro så tänker jag mig att du får stå för portot på 25:- ).

Som sagt. Jag tror nog att de flesta av oss skulle kunna knåpa ihop något lite mindre simpelt och förutsägbart om man bara gav sig fan på det. Eller vad tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *