En sadel till Linus

Efter vår lilla promenad var det dags att prova Clabbes gamla syntetsadel på Linus.
Nu var det ju mina gamla stigläder inställda och Jenny är snäppet längre än vad jag är så de blev lite väl korta för henne men hon skulle ju bara provsitta och skritta en liten bit så vi krånglade inte med det.
Eftersom att Linus kom utan sadel så var det här första (väldigt) korta skritturen uppsuttet för Jenny. Jag tycker att de skötte sig fint båda två och sadeln verkade passa bra på honom så nu har hon ingen ursäkt till att inte rida längre …
Fast Jenny får nog ta och jobba lite på sin avsittningsteknik (haha, förlåt men jag kunde inte låta bli, bilden är så klockren!). Så blir det när man inte rider oftare än fem gånger om året men nu lär det ju bli andra bullar av när Linus ska ridas igång!
En himla nöjd häst som fick kli på mulen efter dagens ansträngningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *