Hästpresentation Souri Vuo

Här har ni en ponny i storhästformat. 6 årig vallack, korsning halvblod/irländare. e. Braveheart (ee. Feliciano) ue. Furistos Diamond.
Ytterligare en ny bekantskap. Det var faktiskt så att Souris ägare skickade ett meddelande till mig på Facebook när hon såg att Cariño var skadad. Eftersom att en av hennes medryttare är gravid och har varit sjukskriven i samband med graviditeten och den andra flyr landet efter nyår tänkte hon att vi kanske kunde hjälpa varandra. Hon får lite avlastning och Souri får röra på sig och jag får rida. Perfekt egentligen!
Souri är igång och rids och tränas på ett helt annat sätt jämfört med Pebban som bara ska ridas ut och långsamt byggas upp. Här får jag jobba för resultaten och det känns i musklerna både högt och lågt!
Han är väldigt lik Cariño rent mentalt även fast han är ett år äldre så ska det tuggas på grejer och huvudet är alltid där. Du får inget gratis i ridningen när det gäller båda två. Helt olika raser men ändå väldigt lika, det måste vara åldern? Det är kul med unghästar!
Souri är en trevlig kille, som sagt lite jobb men det är det ju med alla hästar och speciellt innan man lär känna dem! Ska fixa lite så ni slipper lyssna på Lina och ”rulla, rulla, rulla” så kommer det ett filmklipp till det här inlägget med!

Blogga med din mobilNouw har kanske Sveriges bästa blogg-appklicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *