Bättre med dålig film än ingen alls

Ja, det är dagens fråga. Är det bättre med lite suddig och ofokuserad film eller kan man lika gärna skippa det då? Jag slänger upp det lilla av dagens ridhuspass med Souri som hamnade på film så får ni avgöra. Den ofrivilliga kamerakvinnan kom inte riktigt överens med min kamera vilket å ena sidan döljer lite hur illa jag red idag (vet inte vad jag höll på med med högerfoten annat än att jag tappade stigbygeln vid något tillfälle och fortsatte rida medan jag försökt fiska fatt i den, men ni ser ju att hälen är ute och cyklar lite…inte helt nöjd med andra ord men det är bara att jobba på så skärper jag väl till mig!)
Det blev lite trav och galoppbommar idag. Hade lite svårt att få igång galoppen ordentligt och hålla igång och ihop honom ordentligt. Bomarbete är så galet nyttigt för både häst och ryttare men gud vad jobbigt det är, haha. Tror det blir betydligt enklare att få igång galopperna på långsidorna när Souri flyttat till nya stallet där långsidorna är 60 meter istället för nuvarande 40. De 20 metrarna gör större skillnad än vad man tror! Det blev inget skuttande för min del idag då Lina hoppade lite men inte alls tyckte att det kändes bra så när hon hoppat ett godkänt skutt så gav vi oss för idag. Det är viktigt att lyssna på hästen och idag fick de helt enkelt inte till det (förräns där på slutet då) och då fick det vara bra helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *