Jappeloup- snart med engelska subs?

Ända sedan jag såg den här trailern i somras har jag velat se filmen. Men trots ett halvår i Bryssel är min franska inte ett dugg bättre än innan och begränsar sig till oui, oui, pardon, mercí. Och ett och annat bonjour och au revoir! Inte mycket att hänga i julgranen med andra ord. Men jag läste på ett brittiskt forum att filmen visats med engelska undertexter så det bådar ju gott för en version där jag faktiskt kan förstå vad de säger. Bara att hålla tummarna att den kommer snart även om det är en fin karamell att dra ut på.
Vilken fantastisk liten häst, eller vad säger ni?

Designa din bloggvälj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; ”peka o klicka”klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *